Головна Новини Світ США Байден вилаявся на адресу Путіна: як обізвав диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден вилаявся на адресу Путіна: як обізвав диктатора

Байден різко висловився на адресу Путіна

22 лютого 2024, 09:20 comments1968
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "божевільним сучиним сином". Це сталося під час заходу щодо збору коштів у Сан-Франциско. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє CNN.

Байден вилаявся на адресу Путіна: як обізвав диктатора

Джо Байден та Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"У нас є схиблений сучий син, як той чоловік, Путін та інші. І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства – це клімат", — заявив Джо Байден, звертаючись до присутніх на благодійному вечорі.

Джо Байден також розкритикував коментарі колишнього президента Дональда Трампа, який порівняв свої юридичні проблеми зі смертю Олексія Навального.                                                

Американський президент перефразував коментарі свого попередника, а потім сказав присутнім, що "якби я стояв тут 10-15 років тому і говорив усе це, ви всі вважали б, що я повинен бути укладений".

"Він порівнює себе з Навальним і каже, що через те, що наша країна стала комуністичною, його переслідували так само, як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це береться...", — цитує ЗМІ заяву Байдена.

Зазначимо, у Twitter (X) Джо Байден також заявив, що допомога Україні на 60 млрд доларів, яку розглядає Конгрес США, є однією з найпотужніших речей для протистояння російському диктатору Володимиру Путіну.                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому трампісти в США загралися: до чого готуватись Україні. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Gleb

22 лютого 2024, 22:10

именно из за этого и война в Украине, Геноцид Украинского народа.

Ермаков

22 лютого 2024, 11:31

Байден правильно отметил, что проблемы от потепления климата будут больше чем разрушения вызванные войной России в Украине. По данным информационной космической диагностики ИКД потери от потепления климата до 2034 года составят в 100 раз больше чем расходы по войне. Это огромные цифры, нужно срочно закончить войну, убрать Путинскую команду и заняться ликвидацией проблем потепления климата.


Новини