Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Ердогана про те, що Путін «хоче перестати стріляти»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Ердогана про те, що Путін «хоче перестати стріляти»

Пєсков пояснив, чи хоче Путін встановити постійний режим припинення вогню в зоні «СВО»

сьогодні, 16:05
Поділіться публікацією:

Як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, Путін продовжує так звану "спеціальну військову операцію" в Україні для завершення "всіх поставлених цілей". За його словами, саме таку позицію диктатор висловив під час зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

У Кремлі відреагували на слова Ердогана про те, що Путін «хоче перестати стріляти»

Дмитро Пєсков

Так, представник Кремля прокоментував висловлювання Ердогана за підсумками переговорів у Казані. Зокрема, глава Туреччини зазначив, що Путін прагне постійного припинення вогню в Україні.

"Ні, я, на жаль, не можу вам сказати, про що йдеться. Тут, напевно, треба уточнювати у глави турецької держави, — відповів Пєсков на прохання прояснити слова Ердогана про пошук шляхів урегулювання військового конфлікту. — Путін займається продовженням "спеціальної військової операції" з тим, щоб виконати поставлені завдання і досягти цілей, залишаючись при цьому відкритим для переговорного досягнення своїх цілей".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що кремлівський диктатор Володимир Путін відкинув можливість завершення війни в Україні за "корейським сценарієм". Він заявив, що війна може бути завершена лише з урахуванням усіх інтересів Росії. Крім цього, диктатор додав, що РФ не має наміру йти на поступки Києву. За його словами, світ можливий лише за умови врахування всіх "реалій на землі". Тобто, таким чином, диктатор фактично продовжує наполягати на тому, що в рамках мирних домовленостей Росія має отримати контроль над окупованими в Україні територіями. Разом з тим, Ердоган запевняє, що Путін нібито готовий до того, щоб встановити мир.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини