Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Зеленського про повернення Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про повернення Криму

Дмитро Пєсков згадав про Конституцію України, де йдеться про те, що Крим може бути повернутий Україні силовими методами

25 листопада 2022, 14:00 comments3624
Поділіться публікацією:

Офіційний Київ не відмовився від планів, що Крим має бути повернутий силовими методами, а для Росії – це означає обговорення "відчуження" території РФ. Таке питання не може навіть обговорюватись. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі відреагували на слова Зеленського про повернення Криму

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що ще до того, як у Кремлі було ухвалено рішення про початок в Україні так званої "спецоперації", Росія з тривогою поставилася до того, що до Конституції України було внесено положення про можливість повернення Криму військовим шляхом.

"І де-факто Україна від цього не відмовилася, для нас це ні що інше як обговорення теми відчуження територій РФ, якогось іншого розуміння тут бути не може, про це не може бути й мови", — заявив головний рупор Кремля.

Варто зазначити, що крім Криму Росія анексувала ще 4 українські області. Зокрема, після окупації Херсона в РФ заявили, що це місто належить Росії, але після настання ЗСУ росіяни залишили місто і тепер воно повернуто під контроль офіційної влади України.

Читайте на порталі "Коментарі" — Лукашенко озвучив погрози Кремля, закликавши Зеленського не тягнути з переговорами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час вечірнього звернення 24 листопада, коли виповнилося 9 місяців від початку широкомасштабної російської агресії, президент України Володимир Зеленський серед іншого зазначив, що Росія за нинішніх її керівників деградувала або до енергетичного терору, або до артилерійського, або до ракетного. Обстріл Херсона він назвав помстою за деокупацію цього міста. Також розповів про ситуацію на фронтах, включаючи енергетичну. Що можна сказати про останні дії Росії та протидію з боку України та цивілізованого світу? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

25 листопада 2022, 15:21

Николай, пулю тебе в лоб и пескоаву пулю в лоб вы прихвостни кремля горите в аду вечно!!!!

Николай

25 листопада 2022, 14:25

Когда пезидент Украины и его подхалимы утонут в деньгах ? ещё не все деньги мира нахапали ? страдают то простые люди...


Новини