Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на тривожне повідомлення з США щодо ядерної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на тривожне повідомлення з США щодо ядерної зброї

Реакція Кремля на повідомлення про можливу спробу Росії створити протисупутникову ядерну зброю для ударів у космосі.

15 лютого 2024, 13:10 comments1092
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на інформацію ЗМІ з посиланням на американську розвідку щодо можливості Росії розмістити ядерну зброю у космосі, яка може бути спрямована на супутникові системи.

У Кремлі відреагували на тривожне повідомлення з США щодо ядерної зброї

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

14 лютого голова комітету з розвідки Палати представників Майк Тернер заявив про "серйозну загрозу національній безпеці США". Американські ЗМІ з’ясували, що попередження пов’язано зі спробами Росії розробити протисупутникову ядерну зброю для використання в космосі.

На такі тривожні повідомлення відреагували у Кремлі заперечивши цю інформацію та вказавши, що потрібно почути брифінг радника США з національної безпеки Джейка Саллівана. Попри це Пєсков додав, що це нібито способи Білого дому для виділення допомоги Україні.

"Білий дім намагається спонукати конгрес на голосування за законопроєкт про виділення грошей Києву", — заявив речник Кремля Дмитрій Пєсков.

Подібні тези повторив заступник очільника МЗС РФ Рябков назвавши повідомлення США "голослівними звинуваченнями".

Зазначимо, Джейк Салліван заявив, що зустрінеться з Майком Тернером та іншими конгресменами, які займаються питаннями безпеки та оборони. У першій реакції Салліван висловив подив, що Тернер публічно зробив таку заяву.

Нагадаємо, що американські ЗМІ повідомили, що США понад рік стурбовані можливою розробкою протисупутникової ядерної зброї Росією. Вони вказують, що США та інші країни не мають можливості захисту від такого озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Дмитрія Медведєва, який пригрозив країнам НАТО Апокаліпсисом та заявив, що Росія здійснить масштабну ракетну атаку на союзників України.

Також "Коментарі" писали про перший ядерний вибух на території України. Росіяни підірвали атомну бомбу понад 50 років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини