Головна Новини Світ Росія У Росії пригрозили кінцем світу: Медведєв визнав перевагу НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пригрозили кінцем світу: Медведєв визнав перевагу НАТО

Дмитрій Медведєв вкотре пригрозив країнам НАТО Апокаліпсисом та заявив, що Росія здійснить масштабну ракетну атаку на союзників України.

7 лютого 2024, 12:05 comments11474
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв відреагував на заяви лідерів країн НАТО, які закликають готуватись до можливої війни проти Росії. Медведєв пригрозив блоку кінцем світу та визнав кращість НАТО у порівнянні з Росією.

У Росії пригрозили кінцем світу: Медведєв визнав перевагу НАТО

Медведєв пригрозив НАТО Апокаліпсисом. Фото з відкритих джерел

Медведєв заявив, що блок НАТО потужніший ніж російська армія.

"НАТО – величезний військовий блок, населення країн Альянсу – майже 1 мільярд людей, а їх сукупний військовий бюджет може сягати півтора трильйона доларів", — визнає Медведєв потужність оборонного союзу.

Таким чином, російський політик пригрозив, що військове протистояння НАТО та РФ не буде схоже на війну в Україні, де застосовується артилерія, бронетехніка та безпілотники. За словами Медведєва Росія одразу атакуватиме ракетами.

"Зважаючи на несумісність наших військових потенціалів, у нас просто не залишиться вибору. Відповідь буде асиметричною. Для захисту територіальної цілісності нашої країни будуть використані балістичні та крилаті ракети зі спеціальними боєголовками. Це і є той самий горезвісний Апокаліпсис. Кінець всьому", — пригрозив Медведєв.

Нагадаємо, що Дмитрій Медведєв не вперше погрожує Заходу кінцем світу. У липні 2023 року Медведєв говорив про ядерний Апокаліпсис, якщо Росія програє у війні в Україні. Крім того, колишній президент Росії погрожував застосувати ядерну зброю у випадку ударів України по території РФ та Криму. Попри це, українські сили періодично завдають ударів по воєнних об'єктах РФ та на окупованій території, щоб зменшити військовий потенціал Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медведєв заявив, що війни між США та Росією не уникнути.

Також "Коментарі" писали, що Медведєв пояснив, скільки Росія буде воювати з Україною. За його словами це буде, поки Україна залишатиметься самостійною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 лютого 2024, 12:22

Якщо в цьому світі буде поховано привілейований юдаїзм то нехай так і буде. Рабам нічого втрачати окрім своїх ланцюгів. Особливо українцям народженим підкорятись за будь-яких обставин. Вони і до юдейського Бога бігають хоч знають що той покинув їх, але перед ким своє корупційні гріхи замолювати?


Новини