Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на заяви Міжнародного суду про справи щодо воєнних злочинів РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяви Міжнародного суду про справи щодо воєнних злочинів РФ

Речник президента РФ Дмитрій Пєсков відреагував на заяви МКС відкрити справи про воєнні злочини Російської Федерації в Україні.

14 березня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією від ЗМІ Міжнародний кримінальний суд (МКС) має відкрити дві справи про воєнні злочини в Україні, які вчинили офіційні особи Російської Федерації. На такі повідомлення відреагували у Кремлі та заявили, що не визнають рішення цього суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на заяви Міжнародного суду про справи щодо воєнних злочинів РФ

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє NY Times, МКС готує дві справи про воєнні злочини, які пов'язанні з діяльністю Росії. Згідно з інформацією з анонімних джерел Міжнародний кримінальний суд вимагатиме ордери на арешт кількох осіб.

Це рішення може стати першим міжнародним звинуваченням від початку російського вторгнення в Україну та за сприяння клопіткої роботи слідчих груп. Головні звинувачення на адресу Росії стосуються викрадення українських дітей і подальше їх перевиховання у спеціальних таборах. Інше звинувачення – це те, що Москва спеціально приймала рішення про ураження цивільної інфраструктури України своїми ракетами.

На такі заяви відреагував речник Кремля, Дмитрій Пєсков, який заявив, що Росія не визнає рішень МКС.

"Ми не визнаємо цей суд, ми не визнаємо юрисдикцію цього суду", — прокоментував майбутні кримінальні справи проти Росії Дмитрій Пєсков.

Раніше "Портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький назвав країну, яка має вирішити долю війни в Україні

Також "Коментарі" писали, що розвідка Сполучених Штатів Америки розповіла про плани Кремля захопити владу у Молдові. На думку військового аналітика, таким чином Росія використовує тактику відволікання від війни в Україні, де в неї йде не все за планом..



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

dexxx

14 березня 2023, 14:23

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини