Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на заяву Хіларі Клінтон, яка висміяла Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяву Хіларі Клінтон, яка висміяла Путіна

Хіларі Клінтон заявила, що лідер РФ сам винен у розширенні НАТО.

27 вересня 2023, 21:55 comments2393
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков відреагував на слова колишнього держсекретаря Хіларі Клінтон, яка заявила про те, що Путін сам винен у розширенні НАТО. У відповідь речник Путіна звинуватив американського політика та сказав, що Клінтон слід нагадати про "знамениту кнопку". Його слова цитує пропагандистський РБК

У Кремлі відреагували на заяву Хіларі Клінтон, яка висміяла Путіна

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Відомо, що  Хіларі Клінтон  в рамках свого звернення в Держдепартаменті США під час презентації свого офіційного портрета,  зробила іронічне зауваження на адресу господаря Кремля та заявила, що  "Володимир сам винен" в розширенні НАТО. Цими словами вона викликала бурю овацій в аудиторії. Також Клінтон пригадала, що раніше ця тема була предметом "розбіжностей", але тепер Путін своїми вчинками підштовхнув інші країни "захотіти" потрапити в НАТО. 

Тож Пєсков вже традиційно спробував звинуватити політика із США,

"Клінтон і всім тим, хто з нею схильний погоджуватися, нагадати про підміну понять "перебудова" і "перевантаження" або що там було — по-моєму, "розрядка" і "перевантаження". Ось та знаменита кнопка", — заявив Пєсков.

Також Пєсков звинуватив Клінтон в манері перевертати "все з ніг на голову" і заявив, що вона відома своїми "підмінами понять".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна відреагували на затримання "екс-міністра" КарабахуУ РФ відреагували на повідомлення  Державної прикордонної служби Азербайджану про те, що вони затримали колишнього "главу уряду" Карабаху Рубена Варданяна при спробі втекти до Вірменії. У своїй заяві речник Путіна сказав, що він засумнівався в тому, що у Варданяна є російське громадянство. Також Пєсков сказав, що не знає, чи був Варданян "затриманий взагалі".

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини