Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на заяву Зеленського про неможливість "Мінська-3"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяву Зеленського про неможливість "Мінська-3"

Позицію РФ озвучив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков

15 листопада 2022, 10:05 comments3799
Поділіться публікацією:

У Кремлі вважають заяву президента Володимира Зеленського про те, що Україна не погодиться на нові "мінські домовленості" із РФ небажанням вести переговори з Москвою. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву речника президента РФ Дмитра Пєскова, якого цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі відреагували на заяву Зеленського про неможливість "Мінська-3"

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Заява (президента України – ред.) Володимира Зеленського на саміті G20 про те, що жодного "Мінська-3" не буде, підтверджує позицію Києва про небажання вести переговори", — заявив Дмитро Пєсков.

Варто нагадати, сьогодні під час виступу на G20 президент Володимир Зеленський твердо заявив – Україна не погодиться ні на які "Мінськ-3", які Росія порушить одразу ж після ув'язнення. Компроміси із совістю, суверенітетом, територією та незалежністю Україна не прийме ні сьогодні, ні завтра, заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на саміті G20 основна увага була прикута до зустрічі президента США Джозефа Байдена та лідера Китайської Народної Республики (КНР) Сі Цзіньпіна. Сьогодні так склалося, що саме ці дві держави сьогодні вершать долю світової геополітики. Україні ж цікава зустріч цих лідерів, оскільки дуже хотілося б, щоб Байдену вдалося знайти необхідні слова і Сі Цзіньпін перестав мовчазно підтримувати агресивну політику Путіна проти України. Все було б набагато простіше, якби не тайванське питання, яке поділяє США та Китай. Що варто очікувати від зустрічі Байдена та Сі Цзіньпіна і чи варто взагалі чекати – розбиралися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/185451
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини