Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на звинувачення у тому, що вибори в РФ нелегімні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на звинувачення у тому, що вибори в РФ нелегімні

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков обурився заявами про те, що президентські вибори в Росії не були легітимними. За його словами, вони повністю абсурдні

18 березня 2024, 14:51 comments1181
Поділіться публікацією:

Дмитра Пєскова обурили заклики не визнавати президентські вибори в Росії та перемогу в них Володимира Путіна. За його словами, тоді треба говорити про нелегітимність тих 87% голосів росіян, які віддали за кандидатуру Путіна.

У Кремлі відреагували на звинувачення у тому, що вибори в РФ нелегімні

Дмитро Пєсков

"Це абсурд. Так до цього ми і ставимося",
— наголосив Пєсков.

При цьому відомо, що вдова опозиціонера Олексія Навального Юлія закликала країни Заходу не визнавати легітимність президентських виборів у Росії.

У цьому контексті Пєсков заявив, що є багато людей, які "зовсім відірвали від батьківщини". Він додав, що сама Юлія Навальна втрачає своє коріння та зв'язок з батьківщиною, а також перестає відчувати пульс рідної країни.

Нагадаємо, у Росії пройшла імітація президентських виборів, у яких очікувано перемогу здобув Володимир Путін. При цьому, як вважають експерти, зараз у західних столицях гарячково думають над тим , як повестися в такій ситуації – визнавати вибори в Росії чи ні, визнавати Путіна законно обраним президентом чи все ж таки не варто. Деякі аналітики вважають, що кремлівський диктатор затіяв свою улюблену гру — він переходить усі межі дозволеного і ніби питає: А що мені за це буде?

Як вважають аналітики, цього разу країнам цивілізованого світу все ж таки потрібно набратися хоробрості і не визнавати підсумки виборів у Росії, щоб не бути посібниками у всіх тих злодіяннях, які здійснює Путін та його поплічники.

До речі, лідери деяких держав уже привітали Путіна із перемогою на президентських виборах. Щоправда серед них немає лідерів європейських країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 березня 2024, 15:05

В них є вибори, а ми вже не будемо знати що це. Фюрер-цар буде у спадок передавати. Те ж і на місцях. Війна - це прибутково.


Новини