Головна Новини Світ Росія У Кремлі відверто сміються з нерішучості США: що заявив Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відверто сміються з нерішучості США: що заявив Пєсков

У Кремлі називають інформаційною метушнею все те, що відбувається навколо теми надання ЗСУ дозволу бити по РФ американською зброєю

16 вересня 2024, 13:14 comments1496
Поділіться публікацією:

Навколо обговорення теми про зняття обмежень для України завдавати ударів углиб Росії західною зброєю багато чуток та інформаційної метушні, заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков.

У Кремлі відверто сміються з нерішучості США: що заявив Пєсков

Дмитро Пєсков

"Ми бачимо метушню інформаційну навколо цього, дуже багато чуток, дуже багато прогнозів різних аналітиків, але поки не чути офіційних заяв із цього приводу", — сказав Пєсков.

Він також заявив, що Росія неодноразово говорила, що американські військові фахівці нібито вже беруть участь у війні в Україні без цих дозволів.

"Але щодо формалізації — на це є абсолютно недвозначна заява президента РФ Володимира Путіна, де все було дуже чітко сказано", — наголосив спікер Кремля.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що керівництво країни-агресора знову почало грати в гру: "Росія готова застосувати ядерну зброю" . Як кажуть експерти, головна причина цього полягає в тому, що таким чином Кремль хоче натиснути на Вашингтон, щоб він все ж таки не дав дозвіл ЗСУ бити по території РФ американською зброєю. І в цьому, кажуть аналітики , на жаль, Росія близька до успіху. Але, на їхню думку, у середньостроковій перспективі кремлівський диктатор Володимир Путін все ж таки не має наміру використовувати ядерну зброю, бо він боягуз і переживає за своє життя. Ядерна зброя знімає, поки що табуйоване питання, про фізичне знищення Путіна , додаю аналітики.

При цьому відомо, що поки що США не дають дозволу на те, щоб Сили оборони били по території РФ американською зброєю. Хоча Україна неодноразово про це просила. Президент Володимир Зеленський має намір показати Байдену, Гарріс та Трампу план перемоги України у війні. При цьому він визнав, що без допомоги СШП Україна не зможе перемогти у війні з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини