Головна Новини Світ Росія У Кремлі визнали, що у Росії немає демократії: скільки росіян проголосує за нове президенство Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі визнали, що у Росії немає демократії: скільки росіян проголосує за нове президенство Путіна

Представник Кремля Дмитрій Пєсков вказав, що у Росії "насправді не демократія".

7 серпня 2023, 09:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що росіяни знову оберуть Путіна президентом на майбутніх виборах, що пройдуть у 2024 році. За словами кремлівського чиновника за Путіна проголосує понад 90% громадян Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Times.

У Кремлі визнали, що у Росії немає демократії: скільки росіян проголосує за нове президенство Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У 2021 році Володимир Путін підписав зміни до Конституції РФ, які дозволяють російському диктатору "обнулити" попередні терміни та знову взяти участь у президентських виборах. Таким чином Путін може бути переобраний на посаду президента ще двічі – у 2024 році та у 2030, що дозволить йому керувати Росією до 2036 року.

Путін використовує війну також у якості своєї піар-кампанії. Президент РФ перетворив загарбницьку агресивну війну проти України на спосіб "порятунку" Росії. За словами речника Кремля Дмитрія Пєскова Путін переможе на наступних виборах з великою перевагою.

"Наші президентські вибори — це насправді не демократія, це дорога бюрократія. Путін буде переобраний наступного року, набравши понад 90% голосів", — каже Пєсков.

Згідно з вимірюваннями російської компанії "Левада-центр" рейтинг Путіна стабільно знаходиться на 80% і вище. Єдиний раз, коли популярність російського диктатора значно падала сталась у 2022 році. На фоні постійних поразок в Україні Кремль у вересні оголосив про проведення часткової мобілізації. Такі дії призвели до падіння рейтингів до 50%, однак згодом прихильність росіян до Путіна знову зросла до 80%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ексагент MI6 розповів, хто замінить Путіна.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який розповів, скільки ще проживе Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини