Головна Новини Світ Росія У Кремлі визнали, що зазнали "значних втрат" у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі визнали, що зазнали "значних втрат" у війні проти України

Пєсков підтвердив, що російська армія понесла значні втрати у війні

7 квітня 2022, 20:42
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Пєсков визнав, що російська армія "зазнала значних втрат" на війні проти України. Однак Пєсков продовжує повідомляти, що відступ Росії не деяких напрямках був "жестом доброї волі". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Пєсков зробив в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

У Кремлі визнали, що зазнали "значних втрат" у війні проти України

Пєсков - фото з відкритих джерел

"Ми зазнали значних втрат військ, це величезна трагедія для нас", — зазначив Пєсков під час інтерв'ю.

Однак одразу ж почав наполягати на тому, що відведення російських військ із Київського та Чернігівського напрямків є "жестом доброї волі під час переговорів".

Також Пєсков висловив сподівання, що "спецоперація" в Україні буде завершена найближчими днями або хоча б в найближчому майбутньому в результаті досягнення "мети" РФ або завдяки переговорам.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Європарламенті розповіли про терміни розгляду заявки України на членство у ЄС. Час розгляду заявки України на членство в Європейському союзі може бути значно меншим, ніж у звичайному випадку, якщо Україна оперативно надасть відповіді на запитання Європейської комісії.

Також "Коментарі" писали, що в НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні. Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні. Зокрема, йтиметься про передачу Києву важкої зброї.

Читайте на порталі "Коментарі": коли Путін отримає покарання за воєнні злочини: в ОП надали пояснення. Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович впевнений, що президента Росії Путіна спіткає покарання, зокрема, за воєнні злочини проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини