Головна Новини Світ Росія У Кремлі вже визначилися, кого поставлять на чолі анексованих українських територій
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вже визначилися, кого поставлять на чолі анексованих українських територій

Кремль планує об'єднати окуповані території в "Кримський округ" та поставити Рогозіна

27 вересня 2022, 11:35 comments1865
Поділіться публікацією:

Колишній глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін може очолити новий федеральний округ, незаконно утворений із окупованих територій України. Як передає портал "Коментарі", про це пишуть російські "Відомості".

У Кремлі вже визначилися, кого поставлять на чолі анексованих українських територій

Референдум у окупації. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, після проведення так званих "референдумів" Кремль може піти на те, щоб створити новий федеральний округ, до складу якого увійдуть незаконно приєднані території України разом із раніше анексованим Кримом, розповіли співрозмовник у Раді Федерації і близький до "уряду". Криму джерело.

Очолити цей округ, за словами джерел, близьких до адміністрації президента, може екс-глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін. Новий округ отримає назву Кримський. Один із співрозмовників газети розповів, що рішення щодо Рогозіна буде прийнято зовсім скоро, і "воно з великою ймовірністю буде позитивним".

Варто зазначити, що Рогозін був відправлений у відставку з посади голови "Роскосмосу", де він провів чотири роки, у липні 2022 року. Після цього у Кремлі повідомили, що згодом він "буде працевлаштований".                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер Німеччини Олаф Шольц в інтерв'ю The New York Times зізнався, що уряд його країни свідомо не надає Україні танків — нібито, щоб не спровокувати війну між НАТО і РФ. Водночас, запевняє Шольц, ФРН підтримує Україну у боротьбі проти російської агресії. Як розцінюєте такі заяви? Чи можна говорити, що Німеччина втрачає лідерство у ЄС? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

27 вересня 2022, 16:03

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини