Головна Новини Світ Росія У Кремлі з погрозами відреагували на відправку іноземних інструкторів в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі з погрозами відреагували на відправку іноземних інструкторів в Україну

Дмитрій Пєсков заявив, що іноземні інструктори, які будуть вчити українських військових, не матимуть імунітету від російської агресії.

4 червня 2024, 13:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на інформацію, що деякі країни НАТО можуть відправити в Україну своїх інструкторів. За словами представника Путіна, в іноземних інструкторів не буде імунітету від російських атак. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі з погрозами відреагували на відправку іноземних інструкторів в Україну

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу речник Кремля Дмитрій Пєсков пригрозив іноземним інструкторам в Україні.

"Річ у тім, що будь-які інструктори, які займаються підготовкою військових українського режиму, не мають жодних імунітетів. І неважливо — вони французькі чи не французькі", — сказав Пєсков та додав, що Росія й надалі буде продовжувати війну в Україні.

Також Пєсков заявив, що США для Росії є ворожою країною та додав, що такою ж є і РФ для Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон та інші лідери країн НАТО заявляли про можливість відправити в Україну своїх військових. Основна ціль відправки іноземних військ в Україну стало б навчання українських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі пригрозили наслідками для країн, які погодились дати дозвіл Україні завдавати удари по території Росії. Речник Кремля назвав такі заяви "нагнітанням" ситуації щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Дмитрій Пєсков цинічно згадав про різанину в Бучі, де росіяни вчинили воєнні злочини та жорстоко вбили сотні цивільних громадян України. Речник Кремля заявив, що Україна нібито інсценувала російську агресію та планує подібні дії, які Пєсоков назвав "дезінформацією" та "постановкою", в Херсонській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини