Головна Новини Світ Росія У Кремлі запанував страх: що налякало владу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі запанував страх: що налякало владу РФ

Кремль боїться, що США дозволять Україні завдавати удари вглиб території Росії

24 серпня 2024, 21:26 comments6733
Поділіться публікацією:

Україна наступом на Курщині намагається показати Заходу, що можна перетинати "червоні лінії" щодо ударів західною зброєю вглиб території РФ. І, схоже, Росія серйозно сприймає цю загрозу, пише The Washington Post.

У Кремлі запанував страх: що налякало владу РФ

ЗСУ продовжують завдавати удари по території РФ. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, прорив ЗСУ через російську оборону перетнув "найчервонішу лінію з усіх". При цьому реакція Кремля виявилася разюче пасивною, що тільки підтверджує ілюзорність усіх загроз Путіна.

Як зазначає видання, Володимир Зеленський на тлі наступу ЗСУ в Курській області систематично закликає зняти обмеження США, які забороняють використовувати західну зброю для далекобійних ударів по цілях у Росії.

Одне з джерел видання заявило, що російське керівництво дуже серйозно сприймає можливість використання американської та західної зброї для ударів вглиб Росії, але поки що незрозуміло, чи було ухвалено Кремлем рішення, як реагувати на такі загрози.

При цьому, як зазначає WP, український наступ в Курській області "не змінив фундаментального балансу у війні".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рейтинг схвалення і довіри до Володимира Путіна у Росії рекордно обвалився через Курську операцію ЗСУ, свідчать результати опитування держслужби ВЦВГД. Зазначається, що такого сильного тижневого падіння соцслужба не фіксувала за весь час російського вторгнення в Україну. Результати опитування показали, що рейтинг схвалення дій російського диктатора з 12 до 18 серпня впав на 3,5% порівняно з попереднім тижнем та досяг 73,6%.  Рівень довіри до Володимира Путіна за цей же період знизився на 2,6% — до 78,2%. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини