Головна Новини Світ Росія У Кремлі запропонували "нормандській четвірці" зустрітися на Донбасі: умова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі запропонували "нормандській четвірці" зустрітися на Донбасі: умова

Російський уряд наполягає, щоб до переговорів приєдналися і так звані «Л-ДНР»

23 квітня 2021, 17:14
Поділіться публікацією:

Москва почала виток нових гучних заяв, що стосуються України та зовнішньої політики. Нині на порядку денному — ймовірна зустріч "нормандської четвірки". Як повідомляє пропагандистський ресурс "РИА Новости", Росія пропонує побачитися з представниками України, Франції та Німеччини на території Донбасу.

У Кремлі запропонували "нормандській четвірці" зустрітися на Донбасі: умова

Дмитро Козак. Фото із відкритих джерел

Таку заяву зробив представник адміністрації глави РФ Дмитро Козак. На думку політика, таким чином військовий конфлікт можна буде обговорювати безпосередньо в зоні, де він розвернувся.

При цьому в Кремлі підкреслюють одну важливу умову. Начебто "Нормандію" доведеться розширити, щоб не тільки представники українського та закордонного урядів змогли висловитися, а також і члени адміністрацій невизнаних республік в ОРДЛО.

Козак вважає, що на Донбасі вдасться найбільш конструктивно і чесно обговорити всі можливі рішення, які стосуються "Мінських домовленостей".

Цікаво, що відповідну пропозицію було направлено Німеччини і Франції. Про Україну мова не йде. У листі вказується, що термін дії угоди закінчиться вже 27 квітня.

До слова, нагадаємо, що раніше російський президент Володимир Путін фактично відмовився від особистої зустрічі з главою української держави Володимиром Зеленським все на тому ж Донбасі. На думку Путіна, Зеленський повинен говорити про Донбас не з представниками РФ. Політик упевнений, що будь-які переговори про закінчення війни українського уряду слід вести з керівництвом невизнаних республік в ОРДЛО. Навіщо ж Зеленського все одно чекають в Кремлі, можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли, як, на думку експертів, Україні варто реагувати на нинішній відведення російський вод від свого кордону. Політолог Георгій Кухалейшвілі впевнений, що такою поведінкою в Кремлі намагаються "пустити пил" в очі лідерам НАТО. Більше подробиць — у нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини