Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили про контрзаходи, в разі вступу України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили про контрзаходи, в разі вступу України в НАТО

Вступ нашої держави в НАТО становить небезпеку для Москви

2 вересня 2021, 15:27
Поділіться публікацією:

За словами спікера Кремля Дмитра Пєскова, можливий вступ України до Північноатлантичного Альянсу (НАТО) призведе до того, що Росія вживатиме контрзаходів. Зокрема, РФ проведе перебалансировку ситуації. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на ТАСС.

У Кремлі заявили про контрзаходи, в разі вступу України в НАТО

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

Прессекретар російського президента впевнений, що вступ нашої держави в НАТО становить небезпеку для Москви.

"Тому що НАТО таким чином продовжить залучення своєї військової інфраструктури до наших кордонів. Це питання, яке спричинить необхідність прийняття якихось контрзаходів, з тим щоб провести перебалансировку ситуації і на 100% забезпечити безпеку наших кордонів", — заявив Пєсков.

Нагадаємо, що під час непростої двогодинної розмови з президентом США Джо Байденом глава української держави Володимир Зеленський почув від нього запевнення, що той особисто підтримує прагнення України стати повноправним членом НАТО. При цьому конкретних термінів на саміті названо так і не було. Володимир Зеленський висловив переконання, що президент США особисто за приєднання України до НАТО, але конкретних термінів щодо членства так і не прозвучало.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що В Кремлі відреагували на що відбулися в середу, 1 вересня, переговори лідерів України та США Володимира Зеленського і Джозефа Байдена. Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав зустріч "дружбою проти Росії".

Нагадаємо, що 1 вересня президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом Америки Джо Байденом. Так, Керівник Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко впевнений, що очікувати більшого від переговорів двох президентів у рамках всього лише робочого візиту Зеленського в США не варто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини