Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, що війну можна закінчити до кінця доби
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, що війну можна закінчити до кінця доби

Прес-секретар Путіна нагадав, що цілі Росії у війні проти України не змінилися - Путін хоче капітуляцію

28 червня 2022, 14:44 comments7203
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що бойові дії в Україні можуть припинитися до кінця доби. Це може статися, якщо український народ складе зброю та капітулює. Як повідомляє портал "Коментарі", головний рупор Кремля цитує російське пропагандистське видання "РІА Новини".

У Кремлі заявили, що війну можна закінчити до кінця доби

Дмитро Пєсков. Фото: РІА Новини

Дмитро Пєсков зазначив, що для припинення війни в Україні багато часу не потрібно. Вже до кінця сьогоднішнього дня все може скінчитися. Для цього потрібна політична воля керівництва країни. Українська влада має віддати наказ українській армії припинити опір і скласти зброю. Після цього потрібно виконати ті вимоги та умови, які вже озвучила раніше Москва.

"Все може закінчитися до кінця доби. Решта – це вже роздуми глави Української держави", – зазначив Пєсков.

Нагадаємо, повномасштабне російське вторгнення в Україну сталося 24 лютого. Тоді президент РФ Путін аргументував наказ російській армії вторгнутися до України ефемерним "захистом народу Донбасу", а також ударом на випередження, щоб завадити Україні силою відвоювати окуповані раніше РФ території.

Росія розраховувала захопити Україну за кілька днів. Але це їй не вдалося. Збройні сили України вже 4 місяці стримують російську навалу. Путін продовжує залучати до війни резерви та знімати зі складів навіть морально застарілу техніку. Росія втратила вже понад 35 тисяч своїх військових та тисячі одиниць техніки. Окупанти прицільно б'ють по цивільній інфраструктурі та житловим кварталам, знищуючи мирне населення України. При цьому Росія продовжує погрожувати всьому світу застосуванням ядерної зброї та Третьою світовою війною.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Путіна знову заговорили про Третю світову війну та про пряме протистояння Росії та НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Херсоні з'явилися графіті, які передвіщають швидку парафію ЗСУ. Народний опір зростає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лев

30 червня 2022, 10:41

ЭДВАРД, У тебя есть что в голове какой Крым, какая Белгородская обл. вам там совсем мозги засрали.

Катерина

29 червня 2022, 11:41

Песков говорит от имени Путина. Следовательно Пу засрал, что Украина может получить фактическую победу, и опережает события в свою пользу. Если бы небыло стольких невинных смертей, разруху и насилия, то можно было бы согласиться на временное отчуждение территорий, которые были оккупированными на 24.02.2022г.потери. Но теперь это неприемлемо, словами Пу. Теперь надо освобождать свое и своих или сегодня, или никогда. За гибель наших детей расстрелы невинных надо отвечать. Только ГААГА!

Роман

29 червня 2022, 09:56

Є такий вислів: "Х..й замотанный в газету, заменяет сигарету". Покурите...

Ірина

29 червня 2022, 09:16

Нічого, скоро всіх вашх пропагандонов з вами закопають.

Ірина

29 червня 2022, 09:15

Дід з глузду з'їхав. Виродок, наших хлопців скільки полягло ... Тебе треба живцем закопати і плитою придавити, щоб надійно було. Тварюка.

ЭДВАРД

29 червня 2022, 09:11

Войну Украина закончит на трех условиях: полное освобождение своих территорий в том числе и Донбас с Крымом; временного удержания Белгородской и Курской областей под своим контролем, до момента полного возвращения похищенных кремлевскими нацистами 2 миллионов украинских граждан и более 300 тысяч детей; третье условие: прилюдной казни кремлевской крысы и его гауляйтеров на красной площади или на майданах Мариуполя или Бучи! При этих условиях украинский, всегда мирный до момента нападения кремлевских нацистов, народ, закончит войну в любой момент!!! НУ И РЕПАРАЦИИ И ВОЗВРАТ ВСЕГО, ВСЕХ ИСТОРИКО-КУЛЬТУРНЫХ ЦЕННОСТЕЙ, КОТОРЫЕ МОСКОВИЯ НАГРАБИЛА ЗА ПОСЛЕДНИЕ 300 лет С НАШЕЙ ТЕРРИТОРИИ!!!

Віктор

29 червня 2022, 08:49

Дурачок чи що?

Александр

29 червня 2022, 07:58

Единственную капитуляцию, которую Мы приймем, - это капиутляция орков с уходом этих уродов глубоко в сибирь! Во песков насмешил.........Подстригись сначала, а потом что-то вякай. Противно смотреть !

ВІКТОРІЯ

29 червня 2022, 07:28

Яка капітуляція? Смерті наших батьків, синів та дочок, понівечині тіла наших дітей!!!!!! Навіть не мрійте! За все відповісте!!!!!

Максим

28 червня 2022, 14:32

А рожи у кремлевских не треснут от таких бурных фантазий? :)))

Вадим

28 червня 2022, 14:15

Вони там у тій парашчі що, з глузду зовсім поз'їжджали???? Яка капітуляція???? Це якщо вони хочуть хоч якось залишитись чимось схожим на країну - нехай складають зброю! І чим раніше вони це зроблять, тим менше буде наслідків саме для них... Точно сказав хтось про рассєю: "країна неляканих довбо... ой, в смислі ідіотів"...............

Макс

28 червня 2022, 14:08

Якого хера вони висувають свої вимоги? Взагалі, яка їм справа до нас? А якщо почне висувати якісь вимоги, наприклад, Монголія? Чи Ботсвана? Що нам робити?

Анотолій

28 червня 2022, 13:52

Краще нехай раша капітулює...


Новини