Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, що Захід перекидає в Україну бойовиків під прикриттям
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, що Захід перекидає в Україну бойовиків під прикриттям

У Росії мають дані про те, що в Україну постійно поставляється озброєння, а також прибувають "бойовики" під виглядом військових інструкторів

13 грудня 2021, 07:55
Поділіться публікацією:

У Москві вважають, що незважаючи на заяву західних країн про те, що вони не мають наміру перекидати в Україну додаткові групи військових інструкторів до сусідньої країни, все ж таки перекидаються "бойовики", які за легендою є військовими інструкторами. Також в Україну перекидається додаткове озброєння. Як передає портал "Коментарі", про це заявила речник МЗС РФ Марія Захарова в ефірі телеканалу "Крим 24".

У Кремлі заявили, що Захід перекидає в Україну бойовиків під прикриттям

Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марія Захарова наголосила, що в Україну не перестає надходити із західних країн озброєння. При цьому це не поодинокі випадки, а контракти на багатомільйонні та багатомільярдні постачання. До того ж в Україну приїжджають не просто військові інструктори, а справжнісінькі бойовики.

При цьому в МЗС Росії не змогли назвати жодного доказу на підтвердження своїх слів.

Спікер МЗС РФ також заявила, що Росія вважає провокацією ситуацію з українським кораблем "Донбас". Захарова назвала ситуація з українською кораблем є складовою цілого ланцюжка провокацій, за якими стоять українські спецслужби.

Також Марія Захарова зазначила, що влада в Україні дає вказівку запроваджувати жорстку цензуру. Саме тому в українських ЗМІ не можна зустріти критики влади. Журналістів, які виступають із критикою влади просто залякують, а канали, газети та сайти просто закривають. Тому в країні є лише один погляд, який не розходиться з офіційною позицією влади.

Цікаво, що на підтвердження своїх слово про жорстку цензуру в Україні Марія Захарова також не зуміла назвати жодного факту, що підтверджує її слова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС Росії заявили, що війни з Україною можна уникнути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини