Головна Новини Світ Росія У Кремлі злякалися кадрів війни в Україні: вимагають від Google припинити показ у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі злякалися кадрів війни в Україні: вимагають від Google припинити показ у РФ

Кремль продовжує стверджувати, що не веде війни в Україні

3 березня 2022, 13:05 comments1246
Поділіться публікацією:

Кремлівська верхівка побоюється, що правдиві кадри військових злочинів російських військ в Україні можуть викликати гнів серед росіян. Тому Роскомнагляд звернувся з проханням до корпорації Google припинити розповсюджувати на території РФ "неправдиві відомості політичного характеру про спецоперацію Росії в Україні" через контекстну рекламу. Як передає видання "Коментарі", про це пише "РБК".

У Кремлі злякалися кадрів війни в Україні: вимагають від Google припинити показ у РФ

Google. Фото: з відкритих джерел

У Роскомнагляді вважають, що кадри, на яких видно, як російські військові руйнують українські міста, як обстрілюють мирні квартали, як змучені тіла російських військових лежать на узбіччях українських доріг, не можуть бути показані російським користувачам YouTube. У Росії її називають дезінформацією, яка змішана з політикою.

Роскомнагляд заявляє, що такі відео кадри можуть призвести до того, що російська аудиторія Google матиме неправильну думку про спецоперацію російської армії в Україні, що згодом може призвести до протестних настроїв у самій Росії.

Лист Роскомнагляду вже надіслано Google. У Москві чекають на оперативну реакцію та сподіваються на розуміння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — захоплений у полон російський майор розкрив плани Путіна щодо окупації України. Він у розпачі зізнався, що у Росії ніхто з військових не розраховував, що війна в Україні так довго затягнеться. Був розрахунок на те, що військова операція щодо примусу України до виконання вимог Кремля завершиться до 2-3 березня. У перші дні березня російські війська мали вже повернутися до Російської Федерації.    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Андрей

3 березня 2022, 15:53

Google ! Посылай этот роскомнадзор туда же куда послан "руцкий военный корабль" !!


Новини