Головна Новини Світ Росія "У мене все кипить": що пообіцяв Путін Україні після атаки на Бєлгород
commentss НОВИНИ Всі новини

"У мене все кипить": що пообіцяв Путін Україні після атаки на Бєлгород

Путін пообіцяв завдавати ударів по Україні після атаки на Бєлгород, при цьому диктатор каже, що не вважає Україну ворогом.

2 січня 2024, 08:05 comments7494
Поділіться публікацією:

Реагуючи на події у Бєлгороді 30 грудня, російський диктатор Володимир Путін назвав те, що сталося "терактом". Як передає портал "Коментарі", про це він заявив під час візиту до військового госпіталю, де відбулася зустріч, як стверджується, з військовослужбовцями ЗС РФ, які проходять лікування.

"У мене все кипить": що пообіцяв Путін Україні після атаки на Бєлгород

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Те, що сталося у Бєлгороді – це, безумовно, терористичний акт. Тому що під прикриттям двох ракет вони вдарили із систем залпового вогню, РСЗВ. (...) Просто цілеспрямований удар по цивільному населенню", — заявив Путін, відповідаючи на запитання одного з "поранених військових".

При цьому Путін спробував переконати, що Росія нібито не має наміру завдавати ударів по цивільному населенню України, а битиме виключно по військових об'єктах. Хоча й раніше командування російської армії стверджувало, що завдає ударів виключно по "військових цілях".

"Ми, звичайно, можемо вдарити по площах і в Києві, і в будь-якому іншому місті, я розумію, у мене все кипить, але що, нам потрібно вдарити по мирних? Ні, ми б'ємо по військових об'єктах, так і робитимемо", — висловився. російський диктатор.

Президент РФ також заявив, що стратегічна ситуація для Росії у війні з Україною є "задовільною". Путін, зокрема, розповів, що ситуація у війні нібито змінюється на користь Росії, що російські "батьки-командири" нібито навчилися воювати без зайвих жертв і що Росія має намір завершити війну "на своїх умовах". Традиційно диктатор назвав Україну дружньою країною, яка ніколи не була ворогом для Росії. Ворогами Путін назвав тих, хто хоче знищити російську державність, досягти стратегічної поразки Росії на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський висловився про мобілізацію, натякнувши, що це питання стосується не лише України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дружини російських вояк побажали Володимиру Путіну згоріти у пеклі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

2 січня 2024, 09:02

Южный, "Не кажи гоп - поки не перескочиш!"

Володимир

2 січня 2024, 09:00

Южный, "Не кажи Гоп - поки не перескочиш!"

Брат

2 січня 2024, 08:51

Именно так и есть.Я б уже давно закончил эту войну,в апреле 2022,не побоявшись для этого,если надо,развалить полКиева.

Южный

2 січня 2024, 08:24

Готовьтесь бандеровцы. Скоро для вас будет ну ооочень жарко.


Новини