Головна Новини Світ Росія У мешканців російського Бєлгорода почалася паніка – пишуть про вибухи у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

У мешканців російського Бєлгорода почалася паніка – пишуть про вибухи у місті

У Бєлгороді повалив густий дим

1 травня 2022, 15:53 comments2569
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", мешканці прикордонної з Україною російської Бєлгородської області почали скаржитися у соцмережі, що в області дуже неспокійно, зростають панічні настрої. Зокрема, у самому Бєлгороді містяни чули серію "звуків вибухів" невстановленого походження, а перед цим викладали у соцмережу відео, як над містом кружляли російські гелікоптери.

У мешканців російського Бєлгорода почалася паніка – пишуть про вибухи у місті

Вибухи у Бєлгороді. Фото: з відкритих джерел

Пізніше в місцевих групах у соцмережі з'явилися фото, на яких видно стовп поваленого сірого диму за житловим сектором. Що точно вибухнуло – поки що невідомо. Деякі користувачі припускають, що знову горить нафтобаза або склад. Є навіть такі громадяни, які вже закликають тікати до бомбосховища. Орієнтовно дим помітили о 14:30.

Зазначимо, панічні настрої почали долати жителів прикордонних з Україною російських регіонів після того, як пройшла серія вибухів одразу у трьох областях – Курській, Брянській та Бєлгородській. Тоді після нічних вибухів стало відомо, що підірвали склади з боєприпасами, а також підірвали нафтобази, внаслідок чого пожежа охопила резервуари з паливом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – завдяки професійній роботі українських спецслужб вдалося запобігти черговій провокації російських військових із численними жертвами серед мирного населення. Росія намагалася повторити операцію зі збиття пасажирського літака, яку вже провела в небі над Донбасом, збивши малазійський Боїнг. Тепер же росіяни хотіли збити пасажирський літак у небі над Росією чи Білоруссю, після чого звинуватити у тому, що сталося, Україну.

У мешканців російського Бєлгорода почалася паніка – пишуть про вибухи у місті - фото 2

У мешканців російського Бєлгорода почалася паніка – пишуть про вибухи у місті - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини