Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ на тлі істерик Путіна намагаються заспокоїти росіян: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ на тлі істерик Путіна намагаються заспокоїти росіян: про що йдеться

У Міноборони РФ вважають, що Захід просто хоче психологічно впливати на росіян, надавши Україні право бити по Росії

13 вересня 2024, 14:27 comments1085
Поділіться публікацією:

У Міноборони РФ відреагували на інформацію про те, що Україна може отримати дозвіл бити по території Росії американською та британською зброєю. Як заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов, такий дозвіл нібито ніяк не вплине на ситуацію на фронті.

У Міноборони РФ на тлі істерик Путіна намагаються заспокоїти росіян: про що йдеться

Апти Алаудінов

"Зрозуміло, що це методи ведення психологічної війни проти нашого населення. Вони можуть запросто цей дозвіл дати, і вони, я більш ніж впевнений, цей дозвіл дадуть. Але постає питання: а скільки цих ракет, які вони передадуть Україні? Що можна зробити" за рахунок цієї кількості ракет, що можна поміняти безпосередньо на фронті? Абсолютно нічого", — заявив Алаудінов.

При цьому він заявив, що нібито РФ боротиметься доти "поки не переможе".

"Для нас нічого не зміниться безпосередньо на фронті, тому що фронт рухається і рухатиметься доти, доки Росія не переможе", — самовпевнено заявив Алаудінов.

Хоча насправді надання Україні права бити по території Росії американською та британською зброєю є болючим питанням. Настільки болючим, що навіть кремлівський диктатор Володимир Путін особисто вибухнув погрозами на адресу країн НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що якщо Україна битиме західною зброєю по РФ, то це повністю змінить всю суть "конфлікту" і свідчить про пряму участь у війні країн НАТО. Пєсков при цьому наголосив, що союзники України "все почули" і зроблять правильні висновки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини