Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ назвали фінальну мету для завершення «СВО» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ назвали фінальну мету для завершення «СВО» в Україні

У Росії заявили, що «СВО» завершиться, коли армія агресора зможе «знищити» резерви України

9 вересня 2024, 11:13 comments6211
Поділіться публікацією:

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов заявив, що нібито ЗСУ мають у розпорядженні до чотирьох бригад, які Київ може використати на будь-якому напрямку.

У Міноборони РФ назвали фінальну мету для завершення «СВО» в Україні

Апти Алаудінов

"У них залишається енна кількість ресурсу. Тобто, ми цей ресурс фіксуємо. Ми знаємо, що вони ще мають до чотирьох бригад, і, як кажуть, техніки теж для цих бригад", — сказав Алаудінов.

За його словами, нібито російські війська спостерігають за тим, де і як цей особовий склад буде задіяний. Алаудінов також не виключив, що знищення цього ресурсу, а також зайняття прийнятних для Росії тактичних позицій стане фінальною частиною завершення так званої "спеціальної військової операції".

Крім цього, він вкотре прокоментував ганьбу Росії на Курському напрямку. Зокрема, він заявив, що у Курську саме Сили спеціальних операцій (ССО) ЗСУ очолили ударний кулак. При цьому він знову вигадав якихось найманців у лавах української армії.

"Ударний кулак, який був спрямований на курський напрямок, очолювали СЗГ. У них дуже багато найманців було безпосередньо, коли вони входили на територію Курської області", — сказав Алаудінов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Алаудінов уже оголошував про те, що так звану "спеціальну військову операцію" Росії в Україні вже завершено і тепер потрібно лише об'єднати народи, щоб потім жити "в дружбі".

При цьому міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що для РФ українці нібито в більшості випадків все ще є "братським народом".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини