Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ розповіли, чому Кремль розпочав війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ розповіли, чому Кремль розпочав війну проти України

У Міноборони РФ заявили, що нібито в Росії не могли дивитись на те, як у жителів Донбасу «відібрали» російську мову

сьогодні, 15:43
Поділіться публікацією:

Як заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління ЗС РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов, поставлені в ході так званої "спеціальної військової операції" завдання виконуються.

У Міноборони РФ розповіли, чому Кремль розпочав війну проти України

Апти Алаудінов

"Завдання в "СВО" виконуються, все нормально. Я вважаю, що те, що ми дали людям [з Донбасу та Новоросії] можливість самим прийняти рішення, де і з ким вони хочуть бути, це дуже правильно у світлі тих подій, які розгортаються сьогодні у світі", — заявив представник армії країни агресора.

При цьому Алаудінов додав, що жителі Донбасу та "Новоросії" нібито ніколи не були окремими від російського суспільства.

"Там проживали люди, які завжди говорили російською мовою, вважали себе російськими, і за це страждали останні 8 років. Рішення правильне, і ми повинні робити все для того, щоб люди, які є нашими і за духом, і за кров'ю, були захищені від наших ворогів", — наголосив він.

Алаудінов також сказала, що жителі Донбасу "терпіли", думали, що все налагодиться, "чекали, доки людство, Україна прийде до тями і зроблять так, щоб ці люди перестали гинути щодня під снарядами українських формувань".

"Зрозумівши, що не те, що вони не збираються виправляти цю ситуацію, а, навпаки, посилюють — забрали у росіян все, що можна було, мову, якою говорили їхні предки — змушені були, по суті своїй, заступитися і захистити наших рідних людей, які проживали на території, яка називалася Україна. І, звісно, якщо населення цих суб'єктів ухвалило рішення про те, що воно більше вже не може перебувати у складі української хунти, то я вважаю, що це було дуже правильне рішення”, — додав представник армії країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Кремлі заявили, що продовжуватимуть війну, доки не будуть виконані цілі так званої "СВО".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини