Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ заявили, що НАТО силою примушуватиме Кремль до переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ заявили, що НАТО силою примушуватиме Кремль до переговорів

У Міноборони РФ вважають, що НАТО відправить свої війська до України

13 вересня 2024, 10:26
Поділіться публікацією:

Заступник міністра оборони країни-агресора генерал-полковник Олександр Фомін заявив, що НАТО хоче силою змусити Росію до мирних переговорів на умовах Києва. За його словами, саме тому Альянс нібито будує плани щодо відправлення своїх військ до України.

У Міноборони РФ заявили, що НАТО силою примушуватиме Кремль до переговорів

НАТО і Росія

"Києву надається всебічне військове сприяння. "Фашистському націоналістичному режиму" передаються сучасні озброєння, підштовхуючи київських маріонеток до завдання ударів по російській території. З метою забезпечення умов для силового примусу Росії до переговорів за формулами Києва, натовські країни будують плани щодо відправлення своїх військ до російських військ. . Це небезпечна гра, яка може призвести до прямого військового зіткнення ядерних держав", — сказав Фомін під час виступу на Сяншаньському форумі.

Він також заявив, що на цьому фоні "США активно працюють над новою редакцією своєї ядерної доктрини", в якій, як вважає РФ, "поріг застосування ядерної зброї може бути значно знижений".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що до НАТО неодноразово наголошували, що вони не відправлять своїх військових до України. Про це також говорив президент США Джо Байден. Він неодноразово наголошував, що американські військові не братимуть участі у бойових діях в Україні. Крім того, відомо, що США та Британія досі ніяк не можуть наважитися надати Україні дозвіл бити їхньою зброєю вглиб Росії. І при тому, що РФ нещодавно отримала від Ірану балістичні ракети і готується бити ними територією України.

При цьому глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив , що Росія готова вирішити "конфлікт" в Україні дипломатичним шляхом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини