Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ заявили, що Росія перемогла у «СВО» і назвали нову «мирну» ціль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ заявили, що Росія перемогла у «СВО» і назвали нову «мирну» ціль

У Міноборони РФ заявили, що Росія здобула перемогу у «СВО»

5 вересня 2024, 12:21 comments9438
Поділіться публікацією:

Командир спецназу "Ахмат", заступник начальника головного військово-політичного управління Міноборони РФ генерал-майор Апті Алаудінов заявив, що Росія вже "перемогла" у "спеціальній військовій операції" в Україні.

У Міноборони РФ заявили, що Росія перемогла у «СВО» і назвали нову «мирну» ціль

Апти Алаудінов

За його словами, тепер у Росії з'явилося нове завдання – "зробити все, щоб стати великою родиною, яка готова до майбутніх викликів".

У зв'язку з чим Алаудінов зробив висновки про те, що Росія здобула перемогу у своїй "СВО" взагалі незрозуміло, адже відомо, що вона з початку повномасштабного вторгнення не може навіть вийти на кордони Донецької області. Незважаючи на кратне переважання в силах та засобах, окупанти не можуть взяти ні Часів Яр, ні Покровськ, ні Селидове. Більше того, майже місяць тому Україна розпочала свою "спеціальну військову операцію" у Курській області, і на відміну від РФ у ЗСУ там усе йде за планом. Україна окупувала частину населених пунктів Курської області, і Росія вдіяти з цим нічого не може.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що така ЗСУ на прикордонні райони Курської області нібито може стати завершальним етапом "СВО", заявив командир спецназу "Ахмат" Апті Алаудінов. За його словами, Україна нібито перекинула всі боєздатні підрозділи до російського прикордоння, через що в неї "посипалася" лінія фронту. При цьому Алаудінов чомусь вирішив, що ЗСУ не зможуть утримати захоплені в Росії території.

У той же час кремлівський диктатор Путін заявив , що головною метою так званої "СВО" є "звільнення" Донбасу, як кажуть у Росії, а насправді – повна окупація Донбасу російськими військами. За словами диктатора, Україна намагається відвернути увагу РФ від цієї мети настанням на Курщині, однак у неї нібито нічого не вийде.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини