Головна Новини Світ Росія У Міноборони Росії "анонсували" нові удари по Україні: де чекати на вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Росії "анонсували" нові удари по Україні: де чекати на вибухи

Фактично в Міноборони Росії попередили про удари по Криворізькій ТЕС

28 червня 2022, 10:50 comments1839
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони країни-агресора заявило, що українці нібито готуються підірвати Криворізьку ТЕС, щоб звинуватити російських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення Міноборони РФ в Telegram.

У Міноборони Росії "анонсували" нові удари по Україні: де чекати на вибухи

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони РФ звинувачують ЗСУ у тому, що вони розмістили свої сили на території Криворізької теплоелектростанції (місто Зеленодольськ), чим поставили Криворізьку ТЕС під удар. Росіяни зазначають, що військові РФ не завдавали удару по ТЕС і тепер, нібито для того, щоб звинуватити окупантів, українці самі спробують підірвати елементи електростанції.

Забігаючи наперед у Шойгу, також заявляють, що Київ уже зібрав "підроблені докази завдання удару з боку російських військ".

Міноборони Росії виправдовується, заявляючи, що, якщо й станеться гуманітарна та енергетична катастрофа, то путінський режим до цього не матиме жодного стосунку.                                                      

На таке повідомлення Міноборони РФ оперативно зреагували у компанії ДТЕК. У прес-службі підприємства заявили, що інформація оборонного відомства РФ є фейком, і жодних військових на території електростанції немає і не було. Єдині, хто знаходиться на території ТЕС, – це працівники, які забезпечують безперебійну роботу електростанції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться в очі Джонсону: Кремль підтвердив участь президента Росії в саміті G20.

Також видання "Коментарі" повідомляло – удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини