Головна Новини Світ Росія У Москві батько десятикласниці влаштував стрілянину у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві батько десятикласниці влаштував стрілянину у школі

Озброєний чоловік прийшов до школи, щоб з'ясувати стосунки із кривдниками дочки

30 вересня 2021, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії сталася стрілянина в навчальному закладі. Про це повідомляє видання ТСН.

У Москві батько десятикласниці влаштував стрілянину у школі

У російській школі сталася стрілянина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у Москві. Повідомляється, що батько учениці десятого класу прийшов в школу зі зброєю. Чоловік хотів з'ясувати стосунки з кривдниками його дочки.

Спочатку зловмисник вчинив бійку, а потім почав стріляти в повітря. Про те, що трапилося дізналися в правоохоронних органах. Коли правоохоронці прибули на місце подій правопорушник намагався сховатися, проте був затриманий.

На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив. Школярка задумала підірвати освітня установа, де навчалася. Разом з однолітком вони змайстрували вибухівку, але невдало випробували її і вирішили відкласти цей свій задум. Задум про знищення навчального закладу виник у 15-річної городянки ще на початку року. Підтримав його її товариш, з яким вони почали виробляти вибуховий пристрій. Працівники поліції вийшли на сліди юних, але небезпечних піротехніків. 

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Пермському краї Росії пішохідний міст впав прямо на автомобілі з людьми. Згідно з попередньою інформацією, конструкцію зачепив водій вантажного транспортного засобу. Після цього міст звалився. В результаті події постраждали дві людини. Вони загинули на місці від отриманих травм. Прибулі співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Ділянка дороги, де сталася трагедія перекритий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини