Головна Новини Світ Росія У Москві підірвали важливого військового чина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві підірвали важливого військового чина

Мова йде про Андрія Торгашова - заступника начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв'язку № 33790

24 липня 2024, 09:00 comments2954
Поділіться публікацією:

В російській столиці на парковці біля будинку на Синявинській вулиці вибухнула Toyota Land Cruiser, в якій знаходилися чоловік і жінка. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють російські пабліки, публікуючи фото з місця події.

У Москві підірвали важливого військового чина

Андрій Торгашов. Фото: із відкритих джерел

49-річному Андрію Торгашову, який сідав у авто, відірвало ноги. Жінка, ймовірно, його дружина Майя, госпіталізована з рваними ранами. Через сильний вибух пошкодження отримали припарковані поряд авто. Вибито шибки в сусідній багатоповерхівці.

У МВС заявили, що в машину було встановлено вибуховий пристрій.                                                                                                                                       

У телеграм-каналі Astra пишуть, що Торгашов – заступник начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв'язку № 33790. Згідно з відкритими даними, в/ч 33790 – це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Нижньому Новгороді в Росії підірвали автомобіль Audi Q7, в якому сидів російський письменник і так званий "заступник командира батальйону "спецназу" угруповання "ДНР" по роботі з особовим складом Захар Прілєпін. За попередньою інформацією, його доправили до лікарні, де лікарі борються за його життя. Вибух був "досить сильний", на місці вибуху утворилася вирва. 

Як повідомляє Telegram-канал BRIEF, Прилєпін їхав до родини в Нижній Новгород в Audi Q7, коли спрацював вибуховий пристрій під днищем авто. Підтверджено, що загинув водій. Прилєпіну надають медичну допомогу. 

У Москві підірвали важливого військового чина - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини