Головна Новини Світ Росія У Москві почали продавати повітря: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві почали продавати повітря: навіщо

Товар продають на Патріарших ставках

4 вересня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Жителям столиці  Росії пропонують придбати дивний товар, який не знайти на полицях магазину. Відтепер, кожен охочий може придбати повітря з елітного району Москви — Патріарших ставків . Про це пише Telegram-канал "Новини Москви".

У Москві почали продавати повітря: навіщо

Москвичам запропонували запастися "елітним" повітрям / фото t.me/moscowmap

На опублікованих кадрах, видно, що незвичний товар продають у магазині під назвою "Повітря Патриків", який має відкритися на Патріарших ставках. За інформацією, яка вказана на інформаційному стенді, повітря зібрали на околицях району. Коштує таке задоволення 100 рублів за півлітра. В переводі на українські гривні — це 37 гривень 

 Інші  новини в Росії, що відомо.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії тепер всі користувачі інтернету як на долоні.Тепер кожен користувач всесвітньої павутини Інтернет, який проживає на території Росії, виявиться під чуйним наглядом російського уряду. Уряд РФ зобов'яже сайти пересилати єдиному вимірнику аудиторії в Рунеті перелік сторінок і сайтів, які відвідував той чи інший користувач мережі. Також влада РФ розпорядилися мати доступ до всіх IP-адрес й тепер легко можуть вирахувати їх геолокацію.

Нагадаємо, що у Росії парашутист зачепився за кондиціонер на багатоповерхівці. У російському місті Краснодар парашутист зачепився за багатоповерхівку під час приземлення. Парашутист з льотного училища при виконанні навчального стрибка не зміг вірно розрахувати траєкторію і під час посадки зачепився за один з кондиціонерів, встановлений на багатоквартирному будинку в спальному районі. На щастя, в цей момент вдома перебували господарі квартири, які пустили через вікно до себе додому повислого на будинку чоловіка. Мешканці претензій до парашутиста не мають. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини