Головна Новини Світ Росія У Москві відомому музиканту вистрілили в обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві відомому музиканту вистрілили в обличчя

Музикант є солістом популярної російському реп-групи 25/17

13 вересня 2021, 18:45 comments1314
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Росії відомому музиканту вистрілили в голову. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Москві відомому музиканту вистрілили в обличчя

Андрій Блідий. Фото: instagram.com/blednyi_2517

Як стало відомо, інцидент стався в ніч на понеділок, 13 вересня в Москві. Повідомляється, що на площі Тверської Застави невідомий зловмисник здійснив два постріли з травматичного пістолета в Андрія Блідого (Позднухова). Музикант є солістом популярної російської реп-групи 25/17.

Незважаючи на отримані травми в області голови, Позднухов відмовився від госпіталізації і надання свідчень. Музикант заявив, що поїде додому. Пізніше стало відомо, що чоловік пропав.

За інформацією ЗМІ, родичі Блідого не можуть вийти з ним на зв'язок і мають намір звернутися в правоохоронні органи, якщо він не з'явиться до кінця дня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки пропала актриса Таня Фіар. Жінка зіграла одну з ролей в популярному британському телесеріалі. Про зникнення повідомила подруга Фіар. Останній раз її бачили дев'ятого вересня. Крім ролі у відомому серіалі, Фіар знялася ще в декількох фільмах, наприклад "Пипець 2". Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США загинув Мік Брідген. Він працював тур-менеджером у легендарної британської рок-групи The Rolling Stones і американського співака Боба Ділана. Про смерть чоловіка повідомила його дружина. Вона розповіла, що в цей момент він рив могилу для своєї собаки. Очевидець події бачив, як Брідгена накрило землею. Він викликав медиків, проте той помер миттєво. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини