Головна Новини Світ Росія У Москві з'явилися фанати Буданова: як вони діють на нерви Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві з'явилися фанати Буданова: як вони діють на нерви Путіну

У Москві на Червоній площі знову нанесли напис ГУР

17 липня 2024, 16:00 comments1134
Поділіться публікацією:

Схоже, що в Росії з'явилися прихильники Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони та його керівника Кирила Буданова, які всіляко діють на нерви кремлівському диктатору Володимиру Путіну.

У Москві з'явилися фанати Буданова: як вони діють на нерви Путіну

Кирило Буданов

Зокрема, як повідомляють росЗМІ у Москві на Червоній площі, знову з'явився напис "ГУР".

За інформацією російських журналістів, поліція вже затримала пенсіонерку, яка залишила на пам'ятнику Мініну та Пожарському напис "ГУР".

"Затримано літню жінку, яка нанесла фарбою напис "ГУР" на пам'ятник Мініну та Пожарському на Червоній площі в Москві", — розповів співрозмовник у правоохоронних органах одному з російських агентств.

Жінка пояснила, що їй начебто "наказали" це зробити деякі співробітники силових відомств.

Відносно пенсіонерки порушено кримінальну справу за статтею про знищення чи пошкодження об'єктів культурної спадщини народів Росії (ст. 243 КК РФ). Тепер їй загрожує штраф до 5 мільйонів рублів, або обов'язкові роботи терміном до 480 годин, або примусові роботи терміном до п'яти років, або позбавлення волі терміном до шести років.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що схожий випадок трапився 5 липня. Тоді москвичка похилого віку написала фарбою абревіатуру ГУР на Лобному місці на Червоній площі.

Окрім цього, 29 червня 57-річний житель Тульської області вивів абревіатуру на пам'ятнику Георгію Жукову на Манежній площі. Він розповів, що українські шахраї змусили його взяти кредити на суму 500 тисяч рублів та осквернити пам'ятник написом. А на початку червня на скоєнні аналогічного злочину попалися дві медсестри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини