Головна Новини Світ Росія У Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць": що відомо

Серед вищого керівництва РФ - це вже 6 смерть

28 вересня 2022, 23:08 comments1988
Поділіться публікацією:

 У Москві застрелився ще один топменеджер, а саме керівник дочірньої компанії "Російські залізниці", "Цифрова логістика" Павло Пчельников. Про це повідомляє Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

У Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць": що відомо

Павло Пчельников (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 28 вересня  тіло 52-річного топменеджера знайшли на балконі в його квартирі на Коломенській набережній у Москві.

 Наразі поки не відомо, чи лишив Пчельников передсмертну записку, а також, що стало причиною самогубства. Але є припущення, що топчиновник застрелився через проблеми на роботі. Зокрема, він не зміг забезпечити належний захист для інфраструктури від атак хакерів з України. Відтак, у роботі РЖД трапилися збої, що вплинули на терміни постачання військових вантажів для окупаційної армії РФ.

 Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії, це вже шостий випадок суїциду серед керівництва РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Бєлгородській області РФ вибухнув боєприпас. На території РФ, в Бєлгородському  регіоні, у Валуйському міському окрузі, що знаходиться  неподалік кордону з Україною, стався вибух боєприпасу. Постраждало  більш як 10  місцевих жителів. Як розповів губернатор Бєлгородського  регіону В'ячеслав Гладков,  під час вибуху 14  мешканців регіону   відправили в медичні заклади з пораненнями різного ступеня важкості. Російський посадовець підтвердив, що боєприпас вибухнув через одну відому вже  причину — "людський фактор". Важливо, що українські медіа  інформували про те, що  влітку на території Бєлгородського  регіону Росії  виникло самозаймання боєприпасів.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/operativnoZSU
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини