Головна Новини Світ Росія У Москві зустрінуться міністри оборони чотирьох країн
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві зустрінуться міністри оборони чотирьох країн

До Росії їдуть міністри оборони Туреччини, Сирії та Ірану для обговорення військових питань.

24 квітня 2023, 17:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністри оборони Росії, Туреччини, Сирії та Ірану зустрінуться в Москві для розв'язання військових проблем на Близькому Сході. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

У Москві зустрінуться міністри оборони чотирьох країн

Міністр оборони Туреччини та Росії. Фото з відкритих джерел

Перша зустріч між представниками Туреччини, Росії та Сирії пройшла у грудні минулого року. Тоді розвідувальні служби домовились продовжити переговори та запланували зустріч на майбутнє. Зустріч підтвердив міністр оборони Туреччини Хулусі Акар.

"Наша мета — розв'язати проблеми шляхом переговорів і якнайшвидше встановити мир і спокій у регіоні", — говорить Акар.

Міністр оборони Туреччини додав, що з часом Іран також планував долучитись до мирних ініціатив. І після схвалення відповідних органів країна була залучено до переговорів. Таким чином очільники міністерств Росії, Туреччини, Сирії та Ірану зустрінуться в Москві 25 квітня.

Нагадаймо, що Туреччина постійно позиціонує себе країною для мирних переговорів між Україною та Росією. Сирія та її лідер Башар Асад є давнім союзником Росії, а Іран відправляє зброю до РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вибори 14 травня в Туреччині можуть стати ключовим моментом для Європи, НАТО та війни в Україні. Вперше за останні 20 років Реджеп Ердоган може піти з посади президента Туреччини.

Також "Коментарі" писали про тривожне передбачення війни, яке виклав у матеріалі редактор популярного американського видання. На його думку, багато українців почуватимуться зрадженими через такий сценарій війни. Однак американський генерал назвав ключову ціль українського контрнаступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини