Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ чекають нових ударів і лякають таємним рішенням Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ чекають нових ударів і лякають таємним рішенням Байдена

У РФ припускають, що Білий дім таки дав Києву дозвіл бити американською зброєю вглиб Росії

12 липня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков не виключив, що Вашингтон, можливо, вже зняв обмеження щодо використання американської зброї Збройними силами України для ударів углиб російської території.

У МЗС РФ чекають нових ударів і лякають таємним рішенням Байдена

Сергій Рябков

Дипломат країни-агресора заявив, що на "дуже серйозних рівнях" у Вашингтоні щодня йде аналіз меж допустимої з точки зору застосування американської зброї, яка поставляється на озброєння української армії.

"Можливо, це так і є, можливо, всі обмеження на удари ЗСУ зброєю американського виробництва вглиб російської території вже знято", — заявив Рябков.

При цьому російський дипломат заявив, що нібито вірити офіційним заявам з приводу того, що такого дозволу немає і не буде, не можна, оскільки нібито вся політика офіційного Вашингтона — це політика "з потрійним дном, навіть не з подвійним".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Україна очікувала на те, що США дозволять ЗСУ бити вглиб російських територій американською зброєю після того, як РФ вдарила по дитячій лікарні "Охматдит". Буквально одразу представники Білого дому заявили, що ця кривава атака нічого не змінює. Як зазначили українські експерти, просто для американців атака по дитячій лікарні – це лише епізод війни , який нічого не зраджу.

Згодом у Білому домі спробували незграбно виправдатися , чому не дозволяють Україні завдавати ударів углиб Росії. Там заявили, що Росія – просто велика країна, і ЗСУ не зможуть знищити усі аеродроми. Тому порадили українцям сконцентруватися на ударах по окупованих територіях. Згодом щось подібне повторив і Байден.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини