Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ істерично звернулися до Заходу та закликали «приструнити» Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ істерично звернулися до Заходу та закликали «приструнити» Київ

У МЗС РФ вимагають, щоб Київ відмовився від своїх ультиматумів щодо переговорів із Росією

сьогодні, 17:46 comments1540
Поділіться публікацією:

Як заявив заступник міністра закордонних справ країни-агресора Сергій Рябков, "західні куратори" мають роз'яснити своїм клієнтам у Києві, що без відмови від ультимативних щодо Росії ідей перспектив у переговорного процесу щодо України не буде. При цьому він заявив, що ситуація на землі нібито продовжує змінюватися.

У МЗС РФ істерично звернулися до Заходу та закликали «приструнити» Київ

Зеленський і Путін

Рябков істерично заявив, що в першу чергу "західні куратори" Києва мають ухвалити для себе рішення про відмову від власного ескалаційного курсу, в основі якого нестримне накачування Києва все новими видами озброєнь.

"З іншого боку, ці ж [західні] столиці повинні навіяти своїх клієнтів, що без відмови від нереалістичних, за фактом ультимативних щодо Росії ідей і без перегляду руйнівної лінії на неприпустимість переговорів, чого Київ продовжує дотримуватися, без цього нічого не вийде. І ситуація на землі продовжуватиме змінюватися не на користь Києва та його кураторів. І мети "СВО" буде досягнуто", — заявив Рябков.

У той же час він заявив, що на міжнародних майданчиках нібито вже з'являються ідеї, які пропонують шукати мирного вирішення конфлікту в Україні.

" Головним чином ущербним елементом у них є те, що вони мінімально стосуються корінних причин того, що відбувається, тобто витоків того, що відбувається, і не формують базові установки у сфері того, як подолати те, що і стало першопричиною нинішнього конфлікту", — заявив Рябков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що кремлівський диктатор Володимир Путін відкинув можливість завершення війни в Україні за "корейським сценарієм". Він заявив, що війна може бути завершена лише з урахуванням усіх інтересів Росії. Крім цього, диктатор додав, що РФ не має наміру йти на поступки Києву. За його словами, світ можливий лише за умови врахування всіх "реалій на землі". Тобто, таким чином, диктатор фактично продовжує наполягати на тому, що в рамках мирних домовленостей Росія має отримати контроль над окупованими в Україні територіями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини