Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ накинулися на Зеленського з новими звинуваченнями: що цього разу вигадали
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ накинулися на Зеленського з новими звинуваченнями: що цього разу вигадали

У МЗС РФ відреагували на план перемоги Зеленського

сьогодні, 17:14
Поділіться публікацією:

У МЗС країни-агресора Росії відреагували на план перемоги Володимира Зеленського у війні. Зокрема, речник зовнішньополітичного відомства РФ Марія Захарова звернула увагу на те, що Україна хоче й надалі отримати дозвіл на те, щоб бити західною зброєю по території Росії. На її думку, такою вимогою Зеленський підштовхує Захід до війни із РФ.

У МЗС РФ накинулися на Зеленського з новими звинуваченнями: що цього разу вигадали

Марія Захарова

"Він підштовхує натівців до прямого конфлікту з нашою країною і знову наполягає на тому, щоб отримати дозвіл на використання далекобійної зброї на території Російської Федерації", — сказала вона.

Захарова вважає, що роблячи такі заяви, Зеленський чудово розуміє, до чого це може привести, адже РФ чітко окреслила свою позицію з цього питання. Крім того, російський дипломат наголосила, що "новий план перемоги" націлений на вибивання грошей.

"Це не план перемоги Зеленського, це план біди України та українського народу. Сьогодні Зеленський остаточно довів усім, що ненавидить українців настільки, що можна охарактеризувати як "українофобія", — заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді свій план перемоги, який змусить кремлівського диктатора до миру. При цьому Зеленський назвав Путіна божевільним, який хоче й надалі продовжувати війну. Але, вважає президент, є комплекс заходів, які все ж таки можуть примусити його до миру.

Також "Коментарі" розповідали , що план перемоги Зеленського розкритикували у Держдумі РФ. Там вважають, що Україна хоче втягнути Захід у протистояння з Росією і таким чином розпочати третю світову війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини