Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ пригрозили світові ядерною війною і закликали «одуматися»
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ пригрозили світові ядерною війною і закликали «одуматися»

У МЗС РФ заявили, що небезпека ядерного конфлікту серйозно зросла

сьогодні, 18:35
Поділіться публікацією:

Як заявила офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова, "деструктивна політика" Заходу загрожує прямим військовим зіткненням ядерних держав.

У МЗС РФ пригрозили світові ядерною війною і закликали «одуматися»

Ядерна зброя РФ

"На даний момент в результаті деструктивної політики Заходу, дії якого здатні призвести до прямого військового зіткнення ядерних держав, рівень ядерної небезпеки серйозно зріс", — заявила речник російського МЗС.

Крім цього, Захарова наголосила, що російська сторона нібито чітко попереджала про це як США, так і інші країни-члени Північноатлантичного альянсу.

Також представник російського зовнішньополітичного відомства вказала, що країнам-членам НАТО необхідно "одуматися і усвідомити катастрофічні наслідки їхньої провокаційної політики, а не дотримуватися бездумно американського курсу".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 25 вересня диктатор Володимир Путін заявив, що агресія проти Росії з боку будь-якої неядерної країни за участю або за підтримки ядерної вважатиметься їх спільним нападом. Саме такі коригування буде внесено до ядерної доктрини РФ. Також передбачається, що достовірні відомості про старт у бік Росії засобів повітряно-космічного нападу спричинять ядерну відповідь. Йдеться про літаки тактичної та стратегічної авіації, крилаті ракети, безпілотники, гіперзвукові та інші літальні апарати.

Також "Коментарі" розповідали , що речник диктатора Дмитро Пєсков розповів, чи можуть численні атаки українських безпілотників на російські регіони стати приводом для використання Москвою ядерної зброї. При цьому він наголосив, що не потрібно "занадто апелювати до оновленої ядерної доктрини".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини