Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ заявили, що Росія не повинна "спускати з гачка" Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ заявили, що Росія не повинна "спускати з гачка" Зеленського

Сергій Лавров вважає, що Захід, який є співавтором мінських угод, показує "повну безпорадність"

28 квітня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров вважає, що Росія не повинна "спускати з гачка" українського державного главу Володимира Зеленського. Крім того, російський чиновник звинуватив команду президента України в "спробах перевернути мінські домовленості", пише "РБК-Україна" з посиланням на прес-службу МЗС РФ.

У МЗС РФ заявили, що Росія не повинна "спускати з гачка" Зеленського

Сергій Лавров - фото з відкритих джерел

"Вважаю, що ми не повинні" спускати з гачка "пана Зеленського і всю його команду, а вони звиваються, як можуть. Чого варта заява Зеленського (коли він вже зневірився перевернути мінські домовленості з ніг на голову) про те, що вони вже не придатні, але потрібні, тому що в збереженні мінських домовленостей гарантії того, що і санкції проти Росії будуть збережені", — сказав чиновник.

Лавров також підкреслив, що Захід, який є співавтором мінських угод, показує "повну безпорадність".

Нагадаємо, що за словами Сергія Лаврова, війни Росії з Україною потрібно і можна уникнути. Російський чиновник додав, що не може відповідати за Україну і, зокрема, за державного главу Володимира Зеленського. Чиновник стверджує, що "за зовнішніми ознаками", для українського лідера є головним "утриматися при владі".

Раніше портал "Коментарі" писав, що багатьох українців цікавить, як надалі складеться співпраця України і Росії. Однак, за словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, існує можливість повного розриву будь-яких дипломатичних відносин між країнами. Кравчук запевняє, що Росія здатна відмовитися від різних переговорів, які стосуються війни на окупованому Донбасі. Якщо подібне станеться, якщо уряд РФ відмовиться від мінських домовленостей або перестане бути членом "Нормандської четвірки", то Україна буде діяти відповідно.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

28 квітня 2021, 11:35

ПОКА РЕЗЬНЮ НА ДОНБАСЕ УСТАРАИВАЕТ РОССИЯ УЖЕ6 ЛЕТ


Новини