Головна Новини Світ Росія У Новосибірську скасували вибори талісмана міста: виграв орангутан, а не сніговий барс Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новосибірську скасували вибори талісмана міста: виграв орангутан, а не сніговий барс Путіна

Жителі звинувачують владу в накрутці голосів за ведмедя та снігового барсу

7 лютого 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

У російському Новосибірську сталася кумедна історія, яка яскраво показує, хто насправді сьогодні в Росії при владі. Здавалося б, у новосибірському зоопарку вирішили провести онлайн-вибори символу міста з-поміж звірів. Влада почала підтримувати білого ведмедя (як у провладної партії "Єдина Росія"), а також снігового барсу (Володимиру Путіну подобається). Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише журналіст і блогер Іван Яковіна.

У Новосибірську скасували вибори талісмана міста: виграв орангутан, а не сніговий барс Путіна

Орангутан. Фото: з відкритих джерел

"От тільки прості люди в пику влада вирішила підтримати орангутанга на ім'я Бату. Він одразу вийшов уперед", – зазначив журналіст.

Він додає, влада, побачивши, до чого все йде, вирішила за допомогою провладних ботів у мережі переламати ситуацію, накрутивши голоси за барса. Історія стала загальнонаціональною, і люди вже з усієї Росії набили голосів орангутангу. Далі – крутіше.

"Влада вночі тупо намалювала кількадесят тисяч голосів барсу. Люди вранці зібралися, натиснули – і знову Бату вперед вийшов. Про протистояння стало відомо вже всьому світу, за орангутанга почала голосувати вже вся планета, і тоді влада... скасувала підсумки голосування. Загалом росіянам не дають вибрати навіть символ міста. У мережі вже пишуть, що до орангутангу вже прийшли менти з обшуком, його підозрюють у непокорі законним вимогам поліції та у створенні екстремістської спільноти", – зазначив Іван Яковіна.

Читайте також на порталі "Коментарі – у Росії заборонили діяльність німецької компанії "Deutsche Welle" у відповідь на блокування "RT" у Німеччині. Зі свободою слова в РФ, як завжди проблеми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини