Головна Новини Світ Росія У Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна ціль захопити всю Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна ціль захопити всю Україну

Путін все ще має плани на значну частину України, якщо не на всю країну

15 червня 2022, 07:16 comments1781
Поділіться публікацією:

На порядку денному у Кремлі залишається план захоплення як мінімум значної частини України, але не виключено, що у Путіна залишаються надії, що можна окупувати і всю Україну. Про це заявив у вівторок заступник міністра оборони США з політичних питань Колін Кал, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на агентство "Reuters".

У Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна ціль захопити всю Україну

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Колін Кал висловив думку, що Володимир Путін досі ставить перед своїми військами просування углиб України. У нього цілі не змінилися – він хоче встановити контроль над більшою частиною України або спробувати взяти всю країну. Ось тільки ці цілі тепер для Путіна недосяжні.

У Пентагоні вважають, що єдине, на що можуть розраховувати в Росії – це на тактичний успіх на окремих напрямках у ході війни, але це ніяк не може вплинути на ті стратегічні цілі, які ставилися Москвою перед 24 лютого. Цих грандіозних цілей росіянам не вдасться досягти в Україні.

Дуже схожі в оцінках та військові аналітики британської розвідки. Там вважаю, що за 100 днів війни Росія так і не досягла жодної стратегічної мети. Проте Кремль має тактичні успіхи. Лондон також вважає, що політична мета Москви полягає у окупації всієї території Донецької та Луганської областей.                                                                             

Читайте на порталі "Коментарі" — колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін нарешті визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини