Головна Новини Світ Росія У Пітері вирішили заборонити будь-яке розповсюдження інформації про наслідки атак українських БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пітері вирішили заборонити будь-яке розповсюдження інформації про наслідки атак українських БПЛА

У російському Пітері вирішили заборонити поширювати інформацію про наслідки ударів, завдані українськими дронами

22 квітня 2024, 20:56
Поділіться публікацією:

Влада російського Петербурга планує заборонити поширення інформації про наслідки атак БПЛА. Це випливає з ухвали губернатора Олександра Беглова, яка опублікована на сайті міського уряду.

У Пітері вирішили заборонити будь-яке розповсюдження інформації про наслідки атак українських БПЛА

БПЛА

"Постановляю заборонити на території Санкт-Петербурга поширення та публікацію інформації, що сприяє розкриттю місць розташування сил та засобів міністерства оборони РФ, споруд систем зв'язку, систем охорони об'єктів паливно-енергетичного комплексу, промисловості, мостів та портових зон",
— йдеться у документі.

Також забороняється розповсюдження будь-якої інформації, у тому числі фото- та відеоматеріалів щодо наслідків застосування безпілотників.

За інформацією РосЗМІ, зараз документ перебуває на узгодженні антикорупційної експертизи.

Крім того, відомо, що на початку березня влада Ленінградської області ввела заборону на публікацію та розповсюдження інформації, яка сприяє розкриттю місць розташування, тимчасової дислокації, організації несення служби, бойового застосування сил та засобів Міноборони РФ, споруд систем зв'язку, систем охорони об'єктів ПЕК, промисловості, мостів та портових зон на території регіону.

Крім того, влада російської області заборонила "публікацію та розповсюдження будь-якої інформації, у тому числі фото- та відеоматеріалів, про наслідки застосування безпілотників".

Пізніше влада дозволила публікації про наслідки застосування безпілотних літальних апаратів у тому випадку, якщо вона походить від представників влади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Україна регулярно завдає ударів по ворожій території за допомогою безпілотників. Особливо вдало ЗСУ знищують російські НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини