Головна Новини Світ Росія У промові до Дня Росії Путін заявив про важкий час для країни
commentss НОВИНИ Всі новини

У промові до Дня Росії Путін заявив про важкий час для країни

Володимир Путін заявив про складний час для Російської Федерації на заходах зі святкування Дня Росії.

12 червня 2023, 16:26 comments4914
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

12 червня у РФ відзначають День Росії. Президент Володимир Путін був присутнім на урочистих заходах пов’язаних з цим державним для Росії святом та виступив з промовою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

У промові до Дня Росії Путін заявив про важкий час для країни

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На початку виступу говорячи про патріотизм і гордість Володимир Путін згадав, що його країна переживає "важкий час".

"Сьогодні, у важкий для Росії час, почуття патріотизму та гордості ще сильніше об’єднують наше суспільство, служать надійною опорою для наших героїв – учасників спецоперації", — сказав російський президент під час церемонії вручення державних нагород "Герой праці".

Путін у виступі згадав про "бойові перемоги" та додав, що громадяни РФ мають працювати для загального добра країни.

"Зараз ми особливо гостро усвідомлюємо, що означають їхні досягнення, їх незмінна солідарність, тверда рішучість стати на захист рідної землі", — сказав Путін.

Попри заяви Путіна про захист "рідної землі", російський солдат, який втік з армії РФ до Литви стверджує, що військові не вірять словам Кремля. Особливо це стосується офіційної позиції Москви, яка однією з причин військових дій в Україні вказує на захист Батьківщини.

День Росії – російське державне свято, що відзначають 12 червня, у день прийняття Декларації про державний суверенітет РРФСР 1990 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північнокорейський диктатор привітав Росію та сподівається на її перемогу у війні проти України.

Також "Коментарі" писали про Центр національного спротиву, який попереджає про можливі військові провокації Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України до Дня Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини