Головна Новини Світ Азія Лідер КНДР Кім Чен Ин звернувся до президента РФ Володимира Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер КНДР Кім Чен Ин звернувся до президента РФ Володимира Путіна

Північнокорейський диктатор привітав Росію та сподівається на її перемогу у війні проти України.

12 червня 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин записав відеозвернення на підтримку російського режиму та вказав, що він буде "міцно триматися за руки" з Володимиром Путіним для співпраці обох країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Лідер КНДР Кім Чен Ин звернувся до президента РФ Володимира Путіна

Кім Чен Ин та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Державні ЗМІ КНДР опублікували звернення Кім Чен Ина до російського президента з нагоди Дня Росії. Корейський диктатор продемонстрував повну підтримку та схвалення російського вторгнення в Україну.

"Справедливість обов'язково переможе, і російський народ продовжить додавати славу в історію перемоги", — сказав корейський диктатор.

Кім Чен Ин у зверненні закликав до тіснішої співпраці між країнами. Корейський диктатор вказав, що для  "тіснішої стратегічної співпраці" з Кремлем він буде "міцно триматись за руки з російським президентом, відповідно до спільного бажання народів двох країн, щоб досягти великої мети — побудови могутньої країни".

Нагадаймо, що Північна Корея не вперше підтримує Росії. Кім Чен Ин також привітав Путіна з Днем Перемоги та критикував Сполучені Штати. Корейський диктатор звинуватив Захід, який, на його думку, чинить свавілля через свою "гегемоністську політику".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер КНДР Кім Чен Ин назвав самогубство зрадою соціалізму та вирішив їх заборонити. Розвідка Південної Кореї вказує, що за останні роки кількість суїцидальних випадків в КНДР зросла на 40%. Спецслужби припускають, що це пов'язано з голодом у країні.

Також "Коментарі" писали, що Південна Корея зібрала секретну інформацію про стан здоров'я Кім Чен Ина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини