Головна Новини Світ Росія У Путіна "анонсували" хімічну атаку по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна "анонсували" хімічну атаку по Україні

У провокаціях РФ традиційно звинувачує ЗСУ

8 квітня 2023, 10:17 comments1954
Поділіться публікацією:

У Міноборони країни-агресора заявили про нібито підготовку хімічної атаки по Сумській області. У провокаціях ворог традиційно звинувачує ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в Telegram-каналі Міноборони РФ.

У Путіна "анонсували" хімічну атаку по Україні

Хімічна зброя. Фото: із відкритих джерел

Окупанти цинічно нафантазували, що так звана "атака" нібито готується "під керівництвом Офісу президента України". І начебто спрямована на "дискредитацію Російської Федерації на міжнародній арені".                                                                          

Міноборони РФ вигадала, що українська армія нібито планує інсценувати "провокацію-обстріл із застосуванням отруйних речовин", щоб потім звинуватити у злочині Росію на трибуні Ради безпеки ООН та "задокументувати" застосування російськими збройними силами "хімічної зброї".

"Для її реалізації за останні два тижні у населеному пункті Охтирка Сумської області нібито підготовлено ділянку "передового рубежу оборони ЗСУ на лінії бойового зіткнення з російськими військами", — йдеться у заяві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російське керівництво готується розпочати нову інформаційну атаку, щоб посилити тиск на Захід та змусити Україну до переговорів про мир на тих умовах, які вигідні Москві.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять заяви Туреччини про війну в Україні – як Анкара може допомогти наблизити світ. Експерти озвучили своє бачення в інтерв'ю ексклюзивному нашому порталу. Експерити детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини