Головна Новини Світ Росія У Путіна хочуть карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна хочуть карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу

Дмитро Медведєв хоче карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу

9 січня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

У Росії хочуть боротися із зрадниками "за правилами воєнного часу" за допомогою "тихих груп". Як передає видання "Коментарі", таку пропозицію у себе в Telegram озвучив одіозний російський політик, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

У Путіна хочуть карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Там на просторах інтернетів/телеграмів відновилася дискусія про те, як бути зі зрадниками, що перекинулися до ворога і бажають загибелі своєї Вітчизни. У тому числі з деякими нікчемними шматками лайна, які ще недавно зараховували себе до так званої інтелектуальної еліти. з цієї теми.Ну, тут пішла серйозна розмова між начальниками, як діяти: "за законом" або "за справедливістю". Доведеться дати уточнення. Звичайно, тільки за законом. А от якщо закон не працює або не досягає мети, то за особливими правилам воєнного часу. Згадаймо досвід Великої Вітчизняної, та й інших країн. За часів воєн завжди були такі спеціальні правила. І тихі групи бездоганно непомітних людей, які їх результативно виконують", — написав Дмитро Медведєв.

При цьому Медведєв не уточнив, що має на увазі.

Деякі депутати Держдуми РФ запропонували придумати комплекс обмежувальних заходів для критиків війни проти України (так званої "спеціальної військової операції"), що поїхали з Росії: позбавляти їх російського громадянства або забороняти їм в'їзд до РФ "років на 20".

Читайте на порталі "Коментарі" — "операція відплата" провалилася: Міноборони РФ розкритикували за брехню.

Також видання "Коментарі" повідомляло — постачання танків та БМП Marder до України: стало відомо, чи підтримують таке рішення німці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини