Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали крок України, який призведе до Третьої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали крок України, який призведе до Третьої світової війни

Будь-яка спроба "посягнути" на окупований Крим буде оголошенням війни РФ, вважає політик

28 червня 2022, 09:40 comments5657
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Кремлі починають перейматися тим, що Україна може таки приєднатися до НАТО, після чого піти війною проти Росії, відвойовуючи раніше окуповані території. Найбільше побоювань за Крим, який у Москві називають своєю територією. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що будь-яке "посягання" на анексований Крим буде рівносильне оголошення війни.

У Путіна назвали крок України, який призведе до Третьої світової війни

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Під час спілкування з представниками російських мас-медіа Медведєв визнав, що вступ України до НАТО є небезпечнішим для РФ, ніж приєднання до Альянсу Фінляндії та Швеції.

Дмитро Медведєв фактично визнав, що наявність нерегульованих територіальних суперечок з Україною дуже непокоїть Росію. Поки Україна не є повноцінним членом НАТО в Москві вважають, що зможуть натиснути на Київ і досягти свого, а от якщо Україна приєднається до Північноатлантичного Альянсу, тоді в Кремлі побоюються, що може розгорітися справжня Третя світова війна.

За словами Медведєва, якщо Україна вирішить піти війною, будучи членом НАТО, щоб відвоювати назад Крим, це може призвести до великої катастрофи. Тоді Росія набуде відкритого військового конфлікту вже не з окремо взятою державою Україною, а з усім блоком НАТО.

Політик вважає, що вступ до НАТО Фінляндії та Швеції не принесе нових "загроз" Росії, чого не скажеш про такий крок України.

Дмитро Медведєв вважає, що Фінляндія та Швеція перебувають у "поважних" відносинах з Росією, тому з ними "територіальних суперечок" не передбачається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь президента Росії в саміті G20.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Робин Гуд

28 червня 2022, 10:42

Финны в 1939 году уложили 200 тысяч российских солдат и теперь к Финляндии Россия относится уважительно.Если Украинские воины повторят успех финнов,то Россия и к Украине будет относиться уважительно.

Егор

28 червня 2022, 09:21

Совсем димон головушкой ослаб.Ещё в 91 году Крым без всяких пререканий оставался в составе Украины.И спустя почти 30 лет,вдруг он "не в той гавани"...Собиратели чужих плодородных и урожайных земель.))А свои 60% болот,тайги и прочего осваивать не хотят.Как же.Нужно инвестировать...Но в глубинке мокши упрямо ходят срать на доски,но путина любят пуще прежнего.))Сильна Россия чудесами И не устала их плести: Здесь выбирают овцы сами Себе волков себя пасти. — Игорь Губерман

Маэстро

28 червня 2022, 09:07

Если путе, медведю, соловью, захаре скучно, пусть и воюют. Продадут картошку с огорода, купят лупилки ... и вперед. Зачем народ мутить, обещать светлое будущее с наворованного Не хорошо ето

Маэстро

28 червня 2022, 09:03

Алкаши

Харя Кришны

28 червня 2022, 09:01

А у нас сейчас что? Не война? Не объявим, а продолжим до победы.

Маэстро

28 червня 2022, 08:57

Вот тебе и путькин день великая расея превратилась в воришку и карманника


Новини