Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали Польщу ворожою до Росії державою: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали Польщу ворожою до Росії державою: що відомо

У Росії побачили ворожість у заявах із Польщі

24 травня 2023, 20:28
Поділіться публікацією:

Сьогодні Польща стала для РФ не просто недружньою, а державою, що нібито зайняла ворожу позицію стосовно Росії. Таку заяву зробив речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

У Путіна назвали Польщу ворожою до Росії державою: що відомо

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Польща — це ворожа для нас держава. Я б пішов далі, я не став би називати просто недружньою", — заявив він, відповідаючи на відповідне запитання.

Окрім цього, Пєсков поскаржився, що нібито заяви Польщі про готовність  підтримати переворот у Білорусі є втручанням у справи іншої держави. Тож він заявив, що Росія буде виконувати  свої союзницькі зобов'язання для забезпечення безпеки Білорусі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії вирішили "покарати" Польщу: що придумали у Кремлі. В Державній думі  Росії  вимагають ввести заборону для польських  автомобільних перевізників  здійснювати пересування територією  країни-агресора.Про це у власному Telegram-каналі  написав  керівник  Держдуми В'ячеслав Володін, наголосивши до цього, що фури з Польщі  ще повинні  бути позбавлені можливостей заправлятись пальним  по цінах РФ.  Як стверджує В’ячеслав  Володін, для польських перевізників  мають  встановити  ціни  на рівні Євросоюзу. 

Пропонований крок — це "покарання" Російською Федерацією  Польщі "за захоплення будівлі школи" при російському  посольстві. Як  стверджують в інформації сайту   російської Держдуми,  пропонується  допускати пересування польських  фур від  кордону РФ  до найближчих митних терміналів, щоб  там здійснювати перечеплення причепів або напівпричепів та перевантаження товарів на транспортні вантажівки  перевізників РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини