Головна Новини Світ Росія У Росії вирішили "покарати" Польщу: що придумали у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вирішили "покарати" Польщу: що придумали у Кремлі

Росія вирішила "покарати" Польщу "за захоплення будівлі школи" при посольстві РФ

23 травня 2023, 22:10 comments1291
Поділіться публікацією:

В Державній думі  Росії  вимагають ввести заборону для польських  автомобільних перевізників  здійснювати пересування територією  країни-агресора.Про це у власному Telegram-каналі  написав  керівник  Держдуми В'ячеслав Володін, наголосивши до цього, що фури з Польщі  ще повинні  бути позбавлені можливостей заправлятись пальним  по цінах РФ.

У Росії вирішили "покарати" Польщу: що придумали у Кремлі

Польським фурам хочуть заборонити в'їзд до Росії (фото з відкритих джерел)

Як стверджує В’ячеслав  Володін, для польських перевізників  мають  встановити  ціни  на рівні Євросоюзу. 

"Відповідно до ухваленого рішення поляки втратять близько 8,5 мільярдів євро доходів, одержуваних за рахунок Росії. Керівництво Польщі має відповісти за знесення пам'ятників нашим солдатам і офіцерам, за русофобську політику, почавши з пояснення своїх дій більш ніж 20 тис. водіїв, які через їхні вчинки втратять роботу, а близько 2 тис. польських транспортних компаній збанкрутують", — стверджує російський посадовець.

Пропонований крок — це "покарання" Російською Федерацією  Польщі "за захоплення будівлі школи" при російському  посольстві.

Як  стверджують в інформації сайту   російської Держдуми,  пропонується  допускати пересування польських  фур від  кордону РФ  до найближчих митних терміналів, щоб  там здійснювати перечеплення причепів або напівпричепів та перевантаження товарів на транспортні вантажівки  перевізників РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія виставила Польщі рахунок за "звільнення від нацистів" та назвала суму. В Росії несподівано заявили, що Польща нібито має заплатити росіянам за звільнення від німецьких окупантів  під час Другої світової війни. Про це у Telegram-каналі написав голова Держдуми Росії В'ячеслав Володін. За його словами, третина територій Польщі є районами з розвиненою інфраструктурою, промисловими підприємствами, а також багаті на природні ресурси. Саме "завдяки Росії" ці території увійшли до її складу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

23 травня 2023, 21:56

Ось воно як санкції проти росії діють як мінімум кілька років, а польша як торговула з рашкою так і торгує та заправлялалась і їздила дорогами рашки значить платили якесь мито на кордоні!!! Ось все стало на свої місця польша також спонсор терору в Україні! піпец

Олена

23 травня 2023, 21:41

Нехай росія спочатку заплатить за 1 вересня 1939 року, коли розв'язала з Гітлером Другу світову війну, всіх розстріляних поляків в Катині, за знищений літак Ту-154 під Смоленськом...Думаю, що поляки знайдуть ще що дописати.


Новини